16 april 2014

Påsklov - Pizza och lekplatsen

Då var påsklovet igång och idag var det stadsvandring på schemat för att titta på den fina staden vi bor i. Men på vägen skulle vi även göra lite besök hos några av barnens föräldrar på deras arbeten. På vägen pratade vi om att varje gata i stan har olika namn, så som 


Efter att ha gått en stund, kom vi till vårt första stopp och där vi även skulle äta och här arbetar även en av föräldrarna vi skulle besöka idag. Stället heter Pizzetta och vi hade en riktigt trevlig stund där tillsammans och vi fick smaka på riktigt goda pizzor.






Vi vill tacka all personal på Pizzetta för att vi fick komma och hälsa på, samt för den riktigt goda maten.
Så med mat i magen fortsatte vår stadsvandring och vi tittade på många olika platser som finns här i Karlshamn. På vår väg hem stannade vi till och hälsade på en förälder som jobbar på Chaplin frisörsalong och här vill vi även med säga ett stort tack till all personal för att vi fick komma inom och säga hej!

Så efter alla besök och en fin stadsvandring avslutade vi det hela med ett besök till lekplatsen kulbrunnen.

När vi kom tillbaka till fritids, gjorde vi det med trötta och mycket glada barn. Vi vill säga ett stort tack till alla föräldrar som idag ställt upp och gjort denna dagen så rolig och underbar. Ni har gett barnen ett minne de aldrig kommer att glömma..Tack!

Imorgon är det cykeldag och om man då vill får man ta med sig sin cykel och hjälm till fritids:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.